Titanium Aqua

TOT 50%
BETERE DEKKING

De Titanium Aqua kwasten van Anza Pro zijn speciaal ontwikkeld om een uitstekende dekking te geven bij het gebruik van lak op waterbasis. (Testresultaten tonen tot 50% betere dekking in vergelijking tot gelijkaardige kwasten.)

Ultra-fijne
vezeluiteinden

De ultra fijne vezeluiteinden zorgen voor een gelijkmatige verfafgifte, dit zorgt voor maximale dekking, en maakt vlijmscherpe aflijning mogelijk.

Perfecte
Vezelsamenstelling

De perfecte vezelsamenstelling van de Titanium Aqua kwasten zorgt ervoor dat zowel de verfopname als –afgifte geoptimaliseerd wordt. Dit staat garant voor snelle en professionele resultaten.

Solide
BUS

Alle Anza Pro kwasten hebben een 100% solide bus. Dit zorgt niet alleen voor een perfect gebalanceerde borstel, maar ook voor een enorm sterke verankering van de vezels. Daarnaast wordt er vermeden dat er verf in de bus kan sijpelen.

Productontwikkeling
gebaseerd op inzichten Van professionele schilders.

Ons team aan productontwikkelaars bestudeert nauwkeurig het dagelijkse schilderwerk van de professionele schilder. Zo zien ze wat er nodig is om de job snel en efficiënt uit te voeren. Omdat we weten dat professionals streven naar een maximaal resultaat, verbeteren we voortdurend onze producten met behulp van geavanceerde technologieën, ergonomische ontwerpen en ontelbare testmomenten.

Ontdek het volledige assortiment
Titanium Aqua verfborstels