Vimeo poster
Blog Nieuwe verfkwasten

SUPER & CLASSIC

Meer precisie en controle. De evolutie van onze verfkwasten

Je zag ze vast al verschijnen. Misschien heb je er zelfs al mee geschilderd. Want ja, het is waar. We hebben nieuwe kwasten en ze zijn beter dan ooit. In dit artikel vertellen we je waarom we onze kwastenlijn hebben vernieuwd.

Voor en door professionele schilders

Over onze verfrollen zijn de meeste schilders het eens, die doen precies wat ze moeten doen. Maar het ontwerp van onze kwasten? Dat kon wel een upgrade gebruiken.

Omdat we onszelf bij Anza Pro constant willen verbeteren en jou oprecht het allerbeste schildersmateriaal gunnen, onderzochten we met een team van professionele schilders wat de perfecte verfkwast nodig heeft.

Zo is onze nieuwe kwastenlijn geoptimaliseerd voor en door schilders. En we beloven jou, eens getest wil je niets anders meer. Vergeet de Titanium en Diamond verfkwasten. Maak kennis met onze gloednieuwe Super en Classic kwastenlijn.

anzapro-voor-en-door-schilders.jpg

1. Betere prestaties voor jou als schilder

De capaciteit, snelheid, distributie en vezelvorming. Op deze 4 vlakken maakten wij verbeteringen aan onze kwasten. Zo profiteer jij nu van een verfkwast die veel verf opneemt en gelijkmatig zijn verf verdeelt tijdens het schilderen. Daardoor hoef jij minder vaak de verfpot in te duiken. Goed voor je rug!

Maar het grootste verschil met onze vorige kwasten? Dat zit in de vezelvorming. Dankzij een geoptimaliseerde vezelmix behouden onze nieuwe kwasten meer controle. Het besnijden van de hoeken gebeurt daardoor nu veel strakker en dat leidt tot een mooier resultaat.

Je merkt het vooral bij onze Super Tough verfkwast. De vezels zijn daar veel stijver, waardoor de verf beter verdeeld wordt. Bovendien zijn de vezels daar ook iets korter, wat de kwast minder flexibel maakt. Zie jij het verschil op de foto?

En dan nog iets over de bus. Hoewel we al langer gebruikmaken van een met hars gevulde bus, blijft dit een belangrijk onderdeel van onze kwasten. De hars voorkomt het doorsijpelen van verf en zorgt ervoor dat de verf goed in de haren blijft zitten zonder onnodig verfverlies. Zo schilder je efficiënter en netter.

super-tough-paint-distribution.png

2. Stap vooruit in duurzaamheid

Dat we impact maken op het milieu beseffen we maar al te goed. We willen onze ecologische voetafdruk dan ook zo klein mogelijk houden. 

Door 2 aanpassingen te maken, zorgen we voor een wereld van verschil. We gebruiken voor de steel van je verfkwasten nu duurzaam beukenhout dat we niet langer vernissen en ook het stukje verf dat de steel wat kleur gaf, laten we vallen.

anzapro-beteregrip.jpg

Betere grip

Wist je dat deze verfkwasten nu ook een betere grip hebben door de vernislaag weg te laten? Dat merk je pas echt als je met handschoenen aan schildert.

anzapro-duurzameverpakking.jpg

Duurzame verpakking

Bovendien kiezen we ook voor de verpakking van onze nieuwe verfkwasten voor een duurzaam karton in plaats van plastic. Een stijlvolle en doordachte aanpassing.

winkelpunt.jpg

3. Duidelijkere communicatie

Ook op vlak van communicatie naar onze klanten en verdelers toe voerden we verbeteringen door. De nieuwe verpakking vertelt schilders nu ook welk type verf geschikt is voor deze kwast en wat de voordelen zijn. En beter communiceren betekent ook dat je sneller de juiste kwast vindt voor je verfklus.

Zoals je al kon merken, pasten we de naam van onze verfkwasten aan. We spreken nu niet langer meer over de Diamond en Titanium lijnen, maar over onze Super en Classic verfkwasten

Zo maken we meteen duidelijk dat er basisverfkwasten zijn waar een semi-professionele schilder of klusman perfect mee aan de slag kan en dat er een Super verfkwasten gamma is voor professionele schilders die dagelijks met verf in aanraking komen. Precies wat je nodig had, toch?

4. Gezonder productieproces voor onze medewerkers

Ook voor onze medewerkers is het fijner werken. Door de vernislaag op de steel van de verfkwast weg te halen uit het productieproces, komen zij niet langer in aanraking met die schadelijke stoffen. Beter voor de gezondheid en het afwerken gaat een stuk sneller. Iedereen tevreden!

anzapro-geen-vernis.gif

Onze nieuwe kwasten

We presenteren jou onze 10 nieuwkomers. Hiervan zijn er 6 Super kwasten voor professionele schilders die dagelijks een verfkwast in handen hebben. En 4 Classics voor aannemers en semi-professionals die zo nu en dan een verfklus afronden.

1072202_Super-Soft-R16-MV.jpeg

Super Soft Rond Anza Pro

Nieuw

Om strak af te lijnen met watergedragen lakken.

Gebruik je watergedragen verf? Dan heb je een fijne kwast nodig die strak aflijnt en comfortabel in de hand ligt. De Super Soft verfkwast bevat onze vernieuwd...

1072190_Super-Tough-R16-MV.jpeg

Super Tough Rond Anza Pro

Nieuw

Voor stugge solventgedragen lakken.

Ga je lakken? De Super Tough verfkwast met een vernieuwde vezeltechnologie is speciaal ontwikkeld voor stuggere synthetische lakken. We gebruiken een mix van ...

1072167-super-traditional-r-16-mv.jpeg

Super Traditional Rond Anza Pro

Nieuw

Voor lakschilders die vasthouden aan traditionele zwarte varkensharen.

Hecht jij waarde aan traditioneel vakmanschap? En zweer je bij varkensharen? Dan is de Super Traditional kwast vast je nieuwe favoriete verfkwast. Deze kwast c...

1072181-classic-soft-50mm-mv.jpeg

Classic Soft Plat Anza Pro

Nieuw

Voor een snelle en strakke afwerking.

De Classic Soft is een zachte verfkwast die garant staat voor een grote verfopname en gelijkmatige verdeling. Deze verfkwast is geschikt voor alle watergedragen...

1072177_Classic-Soft-R16-MV.jpeg

Classic Soft Rond Anza Pro

Nieuw

Voor een snelle en strakke afwerking.

De Classic Soft is een zachte verfkwast die garant staat voor een grote verfopname en gelijkmatige verdeling. Deze verfkwast is geschikt voor alle watergedragen...

7311490055764-c1n1.jpg

Classic Allround Rond Anza Pro

Nieuw

Hybride verfkwast voor allround gebruik

Zoek je een allround kwast die voor alle ondergronden en lakken geschikt is? Dan is de Classic Allround verfkwast een must-have in je schilderskoffer.  Dankzij...

We know what it takes

Bij Anza Pro luisteren we oprecht naar jou. Want jij als schilder weet welke details het verschil maken in je werk. We blijven met plezier onderzoeken hoe we jouw job makkelijker kunnen maken en je prestaties beter.

ahuisjoep-review-anzapro.png
tonkescollin-review-anzapro.png
martijnvanderzwaard-review-anzapro.png